Europeisk kvalitet

Alle våre oppblåsbare produkter produseres i Europa og leveres med høy kvalitet

  • Fd02f13 byggeplasstelt oppblåsbart
  • F3bdfa6 Party telt oppblåsbart
  • Ef4e0fc Produktkopi oppblåsbar 1
  • B4de0c0 scenetak oppblåsbart
  • 87c0ea8 hoppeslott oppblåsbart 2

De 4 mest populære hoppeslottene for barn

3 barn hopper i slott

Hoppeslott gjør fort ditt bursdagsselskap til et minnerik og spennende arrangement. Hoppeslottene er godt egnet i hagen, på idrettsplassen og parkeringsplasser i tilknytning til skoler og ungdomsklubber. En oppblåsbar leke er for mange barn selve prikken over i’en på et arrangement.

Hva er et hoppeslott?

I Norge kaller vi ofte alle leker hoppeslott, enten det er en sklie, en hinderløype, hoppeslottsklie eller ja et hoppeslott da. I denne bloggen tar vi for oss de 4 vanligste og mest populære oppblåsbare lekene eller hoppeslottene om du vil.

Hoppeslott

Et hoppeslott er enkelt fortalt det tradisjonelle slottet med hoppeputegulv i bunnen. Her finner du hoppende glade barn, mest populært opptil 10-12 års alder. Hoppeslottene er som regel utformet som et slott, en borg eller tar utgangspunkt i et tema, et gresskar for eksempel.

Glade barn i hoppeslott

Oppblåsbare sklier

Oppblåsbare sklier er en mer spennende og spesiell variant av den tradisjonelle metall eller plast sklie. Spenningen som går gjennom kroppene våre når vi befinner oss i fritt fall er uovertruffen. Ikke rart at sklier er en svært populær attraksjon blant unge og gamle på jakt etter fart og moro. Du finner kjempesklier, små sklier, vannsklier og sklier med hoppeslott. Mest populært for barn i barneskole alder.

Sklier med hoppeslott

Hoppeslott med sklie er et eget unikt produkt, den er en hybrid mellom til sklie og hoppeslott. Leken i hoppeslott med sklie er mindre statisk enn i et hoppeslott og gir ofte rom for flere barn i lek samtidig. Hoppeslott med sklie er et meget populært produkt, mest populært opptil 10-12 års alder.

Hoppeslott vannsklier katalogforside

Oppblåsbar hinderløype

En oppblåsbar hinderløype er en fargerik underholdningssenter som gir timevis med utendørs underholdning og er en sikker vinner på et hvert barnearrangement.
De er også et populært innslag på firmaarrangementer og andre typer feiringer der voksne har det gøy med å overvinne de myke hindringer i engasjerende og underholdene konkurranser.

Hoppeslott A form Medium LDF E0003 PAPUBL 1 4

Hoppeslott A-form Festen Medium LDF E0003PAPUBL-1

HoppeslottFabrikken

4.6(m)L x 4,7(m)D x 3.6(m)H

Les mer

Hoppeslott hinderløype Jungelen LDF 463 J 3

Hoppeslott - hinderløype - Jungelen LDF 463J

HoppeslottFabrikken

10.4(m)L x 2.7(m)D x 3.9(m)H

Les mer

Hoppeslott med sklie Festen LDF 2028 PA

Hoppeslott med sklie Festen LDF 2028PA

HoppeslottFabrikken

5,55 (m)B x 3,9 (m)L x 2,85 (m)H

Les mer

hoppeslott sklie Mini partysklie LDF 563

Hoppeslott - sklie - Mini partysklie LDF 563

HoppeslottFabrikken

6.2(m)L x 4(m)D x 4.8(m)H

Les mer