Oppblåsbart byggtelt i bruk

- erfaringer fra en entreprenør

  • Arbeidstelt Ch Prosjekt 6
  • Arbeidstelt Ch Prosjekt 16

Oppblåsbart byggtelt - erfaringer entreprenør

Fleksibilitet , gjennomføring sikkerhet og enkelthet

Jan C Reinertsen daglig leder i CH prosjekt bestilte høsten 2014 oppblåsbart byggtelt fra LuftDesignFabrikken etter å ha sett tilsvarende telt i bruk av Steen & Lund.

- Vi viste jo litt hva vi gikk til med disse teltene og har ikke blitt skuffet, om jeg skal oppsummere de største fordelene for oss i 3 ord vil det bli fleksibel, gjennomføring sikkerhet og enkelthet, forklarer Jan Reinertsen i CH Prosjekt .
» Jan Reinertsen i CH Prosjekt

- Vårt totalinntrykk av oppblåsbare byggtelt er meget god. De er solide og de er svært enkle å bruke. De er lynkjappe å få opp og svært enkle å flytte rundt på prosjektene våre
Oppblåsbare byggtelt gir oss også en sikkerhet på gjennomføring som er unik. Vi trenger ikke lenger bekymre oss for at regn og annet uvær skal stoppe et prosjekt.

Gjennomføringssikkerhet

- Vi har nå prosjekter hvor vi sender med et av våre byggtelt og er 100 % sikker på at prosjektet gjennomføres til de datoer de er planlagt, ettersom vi i løpet av minutter kan dekke inn byggeplass med et godt isolert byggtelt, forklarer Reinertsen.

Byggtelt der vi før ikke brukte byggtelt

- I og med at de er så enkle å montere, kan vi nå tillate oss å bruke byggtelt på prosjekter som tidligere ville blitt vurdert som for små til å kunne forsvare normal monteringstid på telt, legger Reinertsen til.

Liten plass

- Oppblåsbare byggtelt tar også liten plass noe som gjør det enkelt å bare å ta med som en sikkerhet for at om det regner, så monterer vi teltet på noen minutter, utdyper Reinertsen.

Enorme besparelser

- Monteringstiden og fleksibilitet oppblåsbare byggtelt byr på gir enorme besparelser
Vi gjennomførte et prosjekt på Sørenga i desember 2014 som var av omfang og type veldig likt et prosjekt vi utførte på Lysaker i desember 2011. Totale teltkostnader for prosjektet på Sørenga ved bruk av monteringseffektive oppblåsbare byggtelt var på ca 80.000 nok, tilsvarende prosjekt på Lysaker 2011 hadde en teltkostnad på totalt 350.000 nok, forklarer en fornøyd Reinertsen.

Arbeidstelt Ch Prosjekt 6

Må du flyttet teltet blir besparelsene enda større

- Her vil jeg gjerne få legge til at der monteringskostnader vanligvis utgjør en høy andel av totale teltkostnader for en utbygger, vil selvsagt besparelsene være end mer betydelig når man gjennomfører prosjekter hvor et telt må flyttes på. Med oppblåsbare byggtelt er denne kostnaden så liten at den rett og slett er ubetydelig. Teltene er enormt enkle å flytte på, forklarer Jan.

Godt isolert

Reinertsen forteller at teltene er godt isolert. Bakgrunnen er at den bærende konstruksjonen er doble vegger med sirkulerende luft, luft er som kjent god isolering.

- Den oppblåsbare konstruksjonen gir også flere tilleggsverdier som for eksempel at de er veldig enkle å varme opp, noe som igjen gir besparelser på fyringskostnader, avslutter Reinertsen.

Motta tilbud

Byggtelt 6 modul 9 meter 17

Byggtelt 6

LuftTeltFabrikken

Bredde 6 m - Høyde 3 m

Les mer

Forside og langside oppblasbart byggtelt 9

Byggtelt 9

LuftTeltFabrikken

Bredde 9 m - Høyde 4,5 m

Les mer

Arbeidstelt Plasthall oppblåsbare byggtelt 12

Byggtelt 12

LuftTeltFabrikken

Bredde 12 m - Høyde 6 m

Les mer