Oppblåsbare kulisser.

Det fleksible valget for konserter, teater og TV produksjoner.

  • Thu186bc195oppblåsbar Kulisse LDF 3286 9
  • Pic86bc195oppblåsbar Kulisse LDF 3286 9
  • Pic811a653 oppblåsbar Kulisse LDF 3286 10
  • Pic44fa4e9 oppblåsbar Kulisse LDF 3286 6

Oppblåsbare kulisser for konserter og teater

Jakten på løsninger som gjør produksjonen interessant og innbydende for publikum kan bli en lang jakt.. Og når du endelig finner noen som kan lage en stor blå drage som blåser flammer, har du kanskje funnet et firma som kan produsere noe laget av tre, metall eller hard plast. (Et mareritt å sende fra sted til sted og ikke minst montere).Det er derfor oppblåsbare kulisser blir stadig mer populært blant sceneprodusenter verden over.

Airartists20

En helt ny dimensjon til produksjonen.

Oppblåsbare Kulisser har unike egenskaper som skiller de fra ordinære kulisser. Der du tidligere kanskje har opplevd problemer med størrelse, mobilitet eller ren funksjonalitet, vil du straks oppdage at oppblåsbare kulisser har unike fordeler på disse og andre områder.

IMG 0589

"Hvilke typer kulisser er det mulig å lage oppblåsbare?"

Det er stort sett bare fantasien som setter grenser, "kan du forestille deg det, kan vi produserer det" Dine kreative tanker kombinert med produsentens kunnskap og erfaring er det perfekte utgangspunkt for å utarbeide den kulissen du trenger, med de funksjoner og det designet du ønsker deg. Gjenskape et troll eller en annen karakter fra et eventyr? Trenger du et fjell du kan klatre i eller en kulisse som gir en følelse av å seile over havet ? Oppblåsbare kulisser kan skape den rette rammen for de fleste kulisser. Utforming, design og funksjon er helt opp til deg.

1237237797 16010741 bg

Transport og montering.

Akkurat som artistene, skuespillerne og musikerne i dine produksjoner, må kulissene fungerer og se bra ut på hver enkelt produksjon. Takket være slitesterke materialer, og enkel opp og ned rigg, vil du oppleve at oppblåsbare kulisser holder minst like bra alternative løsninger. Ikke brekker de, ikke falmer de og de pakkes helt flate og rulles sammen i en fin rull slik at de er enkle å lagre, frakte og montere.

Images CA9 OBTX4

Andre fordeler med oppblåsbare kulisser.

En av de største, er kanskje den raske oppblåsingen og derved dens evne til å levere det overaskende momentet. På et øyeblikk kan en oppblåsbar kulisse dukke opp på scenen og forsvinne like fort igjen om du vil. Dette muliggjør raske sceneskift og åpner muligheten for at et element plutselig kan dukke midt i showet.

1254634 Flaming Lips Sphere

Et unikt tv øyeblikk

Oppblåsbare Kulisser holdes oppe av vifter som er stillegående og raske. På ett tv sendt show i USA i desember 2012 var temaet favoritt julegaver. På slutten av sendingen poppet plutselig et gigantisk, oppblåsbart cruiseskip ut av en forundrings Box, det tok 12 sekunder fra signal fra produksjonslederen ble gitt til kulissen var blåst opp. Et unikt tv øyeblikk med andre ord.

DOLLSTONES

Oppblåsbare kulisser er svært fleksible i forhold til utforming og kan lett formes for å møte spesifikke sikkerhetsforskrifter for brann, rømning og rigging etter behov. Spesial tilpassede oppblåsbare kulisser gir nærmest ubegrensede muligheter til å lage det du vil ha med et wow design som vil engasjere og trollbinde ditt publikum.

5214027 rolling stones
Pic86bc195oppblåsbar Kulisse LDF 3286 9

Oppblåsbar Kulisse LDF 3286

LuftEventFabrikken

4(m)L x 1 (m)D x 3(m)H.

Les mer

oppblasbare kulisser

Oppblåsbar Kulisse skreddersøm

LuftEventFabrikken

Les mer