Oppblåsbare figurer og ballonger

Et minneverdig møte med din merkevare

  • Oppblåsbare figurer og ballonger 3
  • Oppblåsbare figurer og ballonger 5
  • Produktkopi oppblåsbar 1

Oppblåsbare figurer og ballonger - Et minneverdig møte med din merkevare

Mye markedsføring for pengene

Oppblåsbare tar nå annonseverden med storm. Oppblåsbare reklame er definitivt en av de mest innovative og effektive utendørs reklame medier som finnes.

Det er en sterk og rimelig måte å øke din utendørs synlighet på, rettet direkte mot en målgruppe av høy interesse for de fleste bedrifter, de forbipasserende.

Lokalt tiltak, nasjonal kampanje

På kort og lang avstand kan publikum lett se de oppblåsbare figurene og oppblåsbare ballongene. Ofte tiltrekker oppblåsbare reklamefigurer seg oppmerksomhet fra potensielle kunder på en lansering, en kampanje eller et roadshow som gjerne vil ha bilde av seg selv ved siden av en overdimensjonert fotballsko, kaffekopp eller hva du nå ønsker oppmerksomhet rundt som de sågar ofte legger ut på sosiale medier og så har du plutselig gjort et lokalt stunt som spredd til en nasjonal kampanje.

Oppblåste reklameskilt

Enkelt definert er oppblåsbar reklame kommersielle reklameskilt fylt med luft. Det kan anta enhver tenkelig form-fra en enkel sirkulær ball til en gigantisk robot.

Oppblåsbare figurer og oppblåsbare ballonger er de mest populære formene for oppblåsbar reklame.

Minneverdig møte med din merkevare

Oppblåsbare figurer er kanskje den mest populære type oppblåsbar reklame, spesielt blant barn.
Det er en effektiv måte å la din merkevare «møte» din målgruppe på, noe som gjør møtet minneverdig, og det som er minneverdig blir som kjent ikke så lett glemt.

Disse søte og kosete oppblåsbare figurer kan benyttes under messer, idrettsarrangementer og basarer, blant andre. Denne typen oppblåsbar reklame bidrar til en top off mind posisjon hos din målgruppe.

Skreddersydde oppblåsbare figurer

Oppblåsbare figurer utformes på bakgrunn av deres logoer, designelementer eller selve produktet selvsagt.

Skreddersydde oppblåsbare figurer er en morsom og spennende måte å sørge for at et bestemt produkt og merkevare skiller seg ut blant i mengden. Oppblåsbare figurer og ballonger leveres kundens ønskede design, farge og størrelse.

Oppblåsbare ballonger

De oppblåsbare ballonger, er en enkel måte å gjøre merkenavn, produkt eller tjeneste synlig på. Disse oppblåsbare ballongene tilbyr en kostnadseffektiv måte å synliggjøre merkevaren på.

Oppblåsbare reklameballonger er godt egnet for å få mye oppmerksomhet på kort tid, slik som på idrettsarrangementer, messer eller produktlanseringer.