Europeisk kvalitet

Alle våre oppblåsbare produkter produseres i Europa og leveres med høy kvalitet

Oppblåsbare scener er mye brukt internasjonalt på fjernsyn, festivaler, konserter, utstillinger, radio road-show, teatre, og andre typer tilstelninger over hele verden.

Bakgrunnen for suksessen disse scenetakene har opplevd er flere, de tar liten plass i bil og på lager, de monteres raskt, de skaper masse oppmerksomhet og gir konserten et meget profesjonelt uttrykk.

Disse flammehemmende og vanntette scenetakene kan monteres i praktisk talt all slags vær og på alle typer underlag

Scenetaket rulles ut og blåses opp på bare fire minutter. Forankres med betongelementer, vannfylte ankerfester, jordbolter eller til et kjøretøy.

Oppblåsbarescenedekker sikrer en tørr scene på din festival, konsert eller andre arrangementer.

Blåses raskt og enkelt opp ved hjelp av medfølgende vifter. Scenedekkene er både lette og stabile. Produsert med doble vegger i flamme og vannbestandig pvc som tåler norske værforhold.

Tåler opp til 22m/sek vind. Ved kraftigere vind enn 11m/sek, blir ofte værforholdene anset som så ubehagelig for både publikum og artister, at arrangementet avlyses eller utsettes.

Oppblåsbarescenedekker installeres enten på en scene eller direkte på bakken. Leveres i ønsket bredder, høyder og lenger, og er svært oppsiktsvekkende og gir et solid inntrykk med sitt helstøpte design.

Levers i bredder fra3 til 30 meter, dybder på 3 til 12 meter og høyder fra 3 til 15 meter.

Kan monteres på alle typer underlag. Den aerodynamiske formen gir økt stabilitet i vind. Monteres av 2 - 4 personer.