Europeisk kvalitet

Alle våre oppblåsbare produkter produseres i Europa og leveres med høy kvalitet

  • Fd02f13 byggeplasstelt oppblåsbart
  • F3bdfa6 Party telt oppblåsbart
  • Ef4e0fc Produktkopi oppblåsbar 1
  • B4de0c0 scenetak oppblåsbart
  • 87c0ea8 hoppeslott oppblåsbart 2

Kjempegøy på nyåpnet lekeland i Larvik

Larvik har endelig fått sitt eget lekeland, det var på tide mente mange. Jippi Lekeland åpnet nylig på Hegdal i Larvik

– Endelig har Larvik fått sitt eget, etterlengtede lekeland. Så langt overgår det våre forventninger og vi holder åpent i hele påsken, sier daglig leder Nicole Fongen hun får støte av mammaen til ukas og Kamille – Ungene synes det er kjempegøy. Det er kjempebra her, sier hun

Hvordan starte lekeland articleimage2

Ingen overraskelse kanskje, men det er veldig populært å ta med barn på lekeland.

Kafeteria og stille rom.

Totalt vil innendørsaktivitetene fylle hele 2.600 kvm. Kafeteriaen har plass til rundt 100 personer. Vi ønsker å tilby en innholdsrik meny som også har sunne alternativer. Her kan de voksne sitte og slappe av og kose seg med cappuccino, espresso og liknende. De kan også velge å sitte i stillerommet. Der blir det mulighet for å jobbe, hvis man vil.

Bursdagsrom.

Det blir fire rom i forskjellige størrelser, fra 12 til 25 personer. Der kan ungene feire bursdagen sin med eget tema i ett av fire bursdagsrom. Fra bursdagsmenyen kan man velge pølser, pizza eller pannekaker. Erfaringen viser at barna ikke sitter lenger enn til de har spist ferdig før de løper ut for å leke. Vi fokuserer på den delen barna er mest opptatt av, nemlig leken.

Trend.

- Vi ser en klar trend til at stadig flere planlegger å starte opp nytt lekeland der de bor og får mange henvendelser rundt våre oppblåsbare leker med tanke på nettopp nye lekeland, kan fabrikksjef i LuftDesignFabrikken Eddy Berby-Andersen fortelle.

Lær av andre.

Vi anbefaler alle som går med planer om å starte lekeland å ta et besøke på et par lekeland som går godt i dag. Dette kan være mange små tips og ideer å plukke med seg.

Les hele saken i Vestfold Blad.

Kjempegøy på nyåpnet lekeland - Vestfold Blad

Del denne bloggen.