Europeisk kvalitet

Alle våre oppblåsbare produkter produseres i Europa og leveres med høy kvalitet

  • Fd02f13 byggeplasstelt oppblåsbart
  • F3bdfa6 Party telt oppblåsbart
  • Ef4e0fc Produktkopi oppblåsbar 1
  • B4de0c0 scenetak oppblåsbart
  • 87c0ea8 hoppeslott oppblåsbart 2

Hvordan støpe betong i regnvær?

Det har lett for å bli for mye vann på overflaten når du støper betong og dette går ut over glatting og overflateresultat. Men har du tid til å sette opp et telt? Svaret er ja, om det er et oppblåsbare arbeidstelt . Et oppblåstbart Byggtelt monteres på 10-15 minutter, og resultatet blir strålende.

Inflatable tent 2

Tildekking av området du skal støpe på med et byggetelt gjør ofte den store forskjellen, regnet ledes unna, det blir vindstille rundt formen og solen får ikke mulighet til å tørke ut betongen for tidlig.Tildekking av betongen etter at gulvet er pusset ferdig gir betongen en god start på et langt liv. Med et oppblåsbart arbeidstelt er dette gjort på minutter.

Betong i regn

Ingen fare for frost, hete, regn eller vind.

Værgudene er ikke tilpasset støpe arbeid. Tørr luft, varm luft og vind fører hver for seg til stor avdamping av betongoverflaten. På varme vår- og sommerdager må du passe på at betongen ikke tørker for fort, og om det er fare for frost, må du også dekke til betongen under tørkingen. Med sine doble oppblåsbare vegger, sørger oppblåsbare arbeidstelt for at du enkelt kan ha det varmt inne, når det er kaldt ute, eller omvendt.

Er det skikkelige regnvær tørker betongen for sakte, om du ikke har satt et håndverker telt over plattingen da.

La værgudene gjøre som de vil.

Bruker du oppblåsbart støpe telt slipper du å bekymre deg for kaldt vær, varmt vær, regnvær og vindfullt vær.