Europeisk kvalitet

Alle våre oppblåsbare produkter produseres i Europa og leveres med høy kvalitet

teigen Røde Kors viser frem sin nye inntektskilde. Hoppeslott til utleie.

Steigen Røde kors er nå stolt eier av eget hoppeslott. Hoppeslott brukes til å promotere Steigen Røde kors, skape attraktivt innhold på egne arrangementer samt leies ut til foreninger, bedrifter og privatpersoner for å skaffe ekstra midler i klubbkassen. Et hoppeslott gir med andre ord flere verdier til en forening.

- Det var et lag sørpå som hadde gjort noe tilsvarende, så vi tenkte dette kanskje kunne være noe for oss også. Vi må jo tjene penger for å holde laget i drift, og å leie ut dette hoppeslottet kan være en vei å gå. I tillegg til at folk kan leie hoppeslottet til private bursdager og lignende, er det selvsagt mulig for lag og foreninger å leie det også. Og vi snakker om hele Nord-Salten. Vi kommer også til å være på markeder og lignende i området. I tillegg vil vi farte litt rundt i Steigen på lørdagene framover slik at folk kan få prøve det, sier Bente Ludvigsen og Arne Willy Hansen i Steigen Røde Kors hjelpekorps.

Les hele artikkelen her

Stigen Røde Kors

Kontrollør Silje Rodahl fra Statens Jernbanetilsyn ber alle om å sjekke at årstall og godkjentmerke er på plass før de slipper ungene inn i slike hoppeslott.