Europeisk kvalitet

Alle våre oppblåsbare produkter produseres i Europa og leveres med høy kvalitet

  • Fd02f13 byggeplasstelt oppblåsbart
  • F3bdfa6 Party telt oppblåsbart
  • Ef4e0fc Produktkopi oppblåsbar 1
  • B4de0c0 scenetak oppblåsbart
  • 87c0ea8 hoppeslott oppblåsbart 2

Hva er oppblåsbare byggtelt?

Oppblåsbare byggtelt er en enkel og effektiv løsning som gir værbeskyttelse og sikrer optimal arbeidsforhold på byggeplasser. Byggtelt hjelper deg med å få jobben gjort.

Med våre innovative byggtelt, bestemmer ikke været fremdriften på byggeprosjektet ditt – det gjør du. Oppblåsbare byggtelt beskytter byggeplassen, utstyr, dine ansatte og bunnlinjen.

Våt byggeplass med gravemaskin skuffe

Hva om du kan dekke byggeplassen din, slik at dine ansatte kan gjøre jobben sin i regn, sludd og snø? Oppblåsbare byggtelt tillater arbeidet å fortsette, uavhengig av forhold som ellers ville ført til stopp og forsinkelser.

Mann legger brosten

Oppblåsbare byggtelt er mobile og holdbare. Monteres over betongsåler, rørleggerarbeid, grunnmur, og mer for å beskytte arbeidet mot vind, regn og kulde. Våre byggtelt har også blitt brukt til å dekke utgravningssteder, slik at området ikke fylles med vann.

Oppblåsbart byggeplass telt på brostein

Lagringsplass er en annen utfordring for de fleste byggeprosjekter. Lagringskapasitet og plasseringen er variabler som kan utgjøre en stor forskjell i kost-nytte-kalkylene. Oppblåsbare byggtelt brukt som lager er ofte den beste løsningen for å maksimere lønnsomheten til prosjektet ditt.

Byggteltet monteres og om nødvendig flyttes på noen minutter, noe som gir deg stor fleksibilitet i forhold til planlegging av bruk og plassering av nødvendig lagringsplass. Med det fleksible modul systemet kan teltenes størrelse enkelt tilpasses den aktuelle byggeplassen, noe som gir deg fleksibilitet til å plassere lageret der hvor det gir best effektivitet for prosjektet.

Byggtelt 6 modul 9 meter 17

Byggtelt 6

LuftTeltFabrikken

Bredde 6 m - Høyde 3 m

Les mer

Forside og langside oppblasbart byggtelt 9

Byggtelt 9

LuftTeltFabrikken

Bredde 9 m - Høyde 4,5 m

Les mer

Arbeidstelt Plasthall oppblåsbare byggtelt 12

Byggtelt 12

LuftTeltFabrikken

Bredde 12 m - Høyde 6 m

Les mer