Europeisk kvalitet

Alle våre oppblåsbare produkter produseres i Europa og leveres med høy kvalitet

  • Hva er oppblåsbare byggtelt?
  • Hva er oppblåsbare byggtelt?
  • Hva er oppblåsbare byggtelt?
  • Hva er oppblåsbare byggtelt?
  • Hva er oppblåsbare byggtelt?

Oppblåsbare byggtelt er en enkel og effektiv løsning som gir værbeskyttelse og sikrer optimal arbeidsforhold på byggeplasser. Byggtelt hjelper deg med å få jobben gjort.

Med våre innovative byggtelt, bestemmer ikke været fremdriften på byggeprosjektet ditt – det gjør du. Oppblåsbare byggtelt beskytter byggeplassen, utstyr, dine ansatte og bunnlinjen.

Hva om du kan dekke byggeplassen din, slik at dine ansatte kan gjøre jobben sin i regn, sludd og snø? Oppblåsbare byggtelt tillater arbeidet å fortsette, uavhengig av forhold som ellers ville ført til stopp og forsinkelser.

Oppblåsbare byggtelt er mobile og holdbare. Monteres over betongsåler, rørleggerarbeid, grunnmur, og mer for å beskytte arbeidet mot vind, regn og kulde. Våre byggtelt har også blitt brukt til å dekke utgravningssteder, slik at området ikke fylles med vann.

Lagringsplass er en annen utfordring for de fleste byggeprosjekter. Lagringskapasitet og plasseringen er variabler som kan utgjøre en stor forskjell i kost-nytte-kalkylene. Oppblåsbare byggtelt brukt som lager er ofte den beste løsningen for å maksimere lønnsomheten til prosjektet ditt.

Byggteltet monteres og om nødvendig flyttes på noen minutter, noe som gir deg stor fleksibilitet i forhold til planlegging av bruk og plassering av nødvendig lagringsplass. Med det fleksible modul systemet kan teltenes størrelse enkelt tilpasses den aktuelle byggeplassen, noe som gir deg fleksibilitet til å plassere lageret der hvor det gir best effektivitet for prosjektet.