Europeisk kvalitet

Alle våre oppblåsbare produkter produseres i Europa og leveres med høy kvalitet

  • Fd02f13 byggeplasstelt oppblåsbart
  • F3bdfa6 Party telt oppblåsbart
  • Ef4e0fc Produktkopi oppblåsbar 1
  • B4de0c0 scenetak oppblåsbart
  • 87c0ea8 hoppeslott oppblåsbart 2

Hoppeslott populært på søndagsskolene

Hoppeslott-sunnmore-sundagsskole9

Hoppeslott hovedattraksjonen

- Vi har en aktivitetspakke bestående av bowling, karamell-kanon(katapult) hoppestokker, sekkeløp , store lego-byggeplater, og diverse andre småting. Vi har hatt en litt enklere hoppepute i mange år, og det er den som har vært den mest populære av de aktivitetene vi kan tilby, forteller Helge Åkernes i Søndagsskolen Sunnmøre krins. Nå har vi tatt steget videre å kjøper et flott hoppeslott i våre farger og med våre logoer, fortsetter Åkernes.

Viktig synliggjøring

- Hoppeslottet blir i tillegg til å være en veldig populær aktivitet på våre vel 70 søndagsskoler også en godt synlig plakat for søndagsskolene og konseptet SPRELL LEVENDE forklarer Åkernes.

Hoppeslottet vil være tilgjengelig for utleie til alle de over 70 søndagsskolene i hele kretsen, og vil typisk bli brukt på avslutninger, kick-off og familiedager på kretsens søndagsskoler.

Hoppeslott-sunnmore-sundagsskole2

Utleie av hoppeslott

-Vi leier ut dette til en fordelaktig pris til alle våre medlemmer, slikt at vi finansierer deler av kostnadene vi har med det, samtidig som vi gir våre medlemmer et (en) gode. Vi er opptatt av å hjelpe alle våre medlemmer til å lage en så attraktiv søndagsskole som mulig og da vet vi at hoppelott er en sikker vinner for søndagsskolenes barn, fortsetter Åkernes

Toppe et godt arrangement med hoppeslottet

Søndagsskolenes barnevennlige konsept heter SPRELL LEVENDE (Sprell levende) og ble lansert i 2006. Etter 6 år ble konseptet fornyet og relansert i 2012. Helge kan fortelle at konseptet Sprell levende har vært gave til søndagsskolene og kretsen og har blant annet medført en markant økning i økte antall søndagsskoler over hele landet.

Sprell levende er opptatt av å levere kvalitet i sine aktiviteter, og i sin formidling av bibelfortellingene. og i I en slik tankerekke passer det godt med et hoppeslott av høy kvalitet, produsert i Europa og levert av en nordmann som kjenner norske regler og forskrifter og kan hjelpe oss slik at vi får det formelle, slik som sikkerhetsmessig godkjenning av vårt flott nye hoppeslott på plass, avslutter en fornøyd Helge Åkernes.