Europeisk kvalitet

Alle våre oppblåsbare produkter produseres i Europa og leveres med høy kvalitet

  • Fd02f13 byggeplasstelt oppblåsbart
  • F3bdfa6 Party telt oppblåsbart
  • Ef4e0fc Produktkopi oppblåsbar 1
  • B4de0c0 scenetak oppblåsbart
  • 87c0ea8 hoppeslott oppblåsbart 2

Hoppeslott er bra for helsen !

Hoppeslott bra for barnas helse

Hoppeslott er først og fremst et meget populært innslag i et hvert barneselskap, men stadig fler opplever at et hoppeslott også gir barna god mosjon.

Muligheten for en aktiv barnebursdag er et stadig sterkere argument når foreldre booker hoppeslott til podens bursdag, i tillegg til ønsket om å arrangere en morsom bursdag selvsagt.

Image00010

Fysisk aktivitet en utfordring

Mange foreldre opplever det som en utfordring å få barna til å være aktive utenom organisert idrett og lek. Når skolen krever sitt, TV og videospill tar sin del av dagen er det mange små hinder for sunn fysisk aktivitet blant de yngete.

Så når barna møtes til barnebursdag, sommeravslutning eller andre sosiale sammenkomster gir hoppeslottet barna gleden av en aktiv og morsom lek, for foreldrene er det en utmerket måte å forsikre seg om at barna får god mosjon samtidig med at de gar det gøy.

Forskning viser at barn bør få (minst)en times fysisk aktivitet hver dag, heldigvis får de fleste barn dette bare å være barn, når de løper rundt, spiller ball, går på ski og generelt er aktive.

Imidlertid er det økende bekymring for at mange barn ikke får nok mosjon. Hoppeslott gir barna morsom mosjon, som ikke oppleves som trening!

Image00011

1 av 3 barn klinisk overvektige

Vi leser stadig oftere i nyhetene om flere og flere overvektige barn, i Storbritannia er en av tre barn nå klassifisert som klinisk overvektige før de er ferdige med barneskolen. Selvfølgelig er årsakssammenhengene her sammensatte, men en kombinasjon av lange perioder med inaktivitet (fylt med for eksempel TV eller spiller dataspill), mangel på mosjon og dårlig kosthold er helt klart medvirkende årsaker.

Image00011

En god treningsøkt

På en vanlig barnebursdag vil hvert barn hopp opp til en time i et hoppeslott, en god treningsøkt med andre ord. Såp når barna har vært på hoppeslott bursdag og får spørsmål av de der hjemme om «hva gjorde dere der da?» kan det med god samvittighet svare, vi spiste pølser kaker og trente en god hoppeslott økt.

Alt som bidrar til at barn ønsker fysisk aktivitet er positivt for barns helse, og som alle vet: sunne barn er glade barn!

Med et hoppeslott i hagen sørger du for en dag som både er morsom og aktiv!