Europeisk kvalitet

Alle våre oppblåsbare produkter produseres i Europa og leveres med høy kvalitet

  • Fd02f13 byggeplasstelt oppblåsbart
  • F3bdfa6 Party telt oppblåsbart
  • Ef4e0fc Produktkopi oppblåsbar 1
  • B4de0c0 scenetak oppblåsbart
  • 87c0ea8 hoppeslott oppblåsbart 2

Gå på vannet med oppblåsbare vannballer

17890
Water walking ball cropped thumb 300x250 8782

Oppblåsbare vannballer eller bedre kjent internasjonalt som water walking balls tok for alvor av som en verdensomspennende suksess i 2007.

I en water ball kan barn og voksne til å løpe og, rulle seg rundt oppå vannet uten å bli våt. Det er rett og slett utmattende moro for alle aldre.

Brukes i svømmebasseng, oppblåsbare bassenget eller der det er vann. Water balls er kanskje den største trenden vann sport aktiviteter på verdensbasis akkurat nå og er populær underholdning for alle aldre.

Water walking balls 1

Enkel å betjene

1 operatøren kan styre tre baller, mens to personer klarer 6 baller (trenger kun en vifte). Water walking ball er både svært populære og en veldig lønnsom attraksjon.

5324807659 9f475e114c

Hvordan

Åpne glidelåsen på vannballen og klyv inn. Frisk luft pumpes deretter inn ballen, før glidelåsen lukkes, så er du klar til å gå, løpe og rulle på vannet!

Oppblåsbare bassengleker katalog forside

Anbefalt tid per deltager

Anbefalt tid per deltager inne i ballen er 6-8 minutter. Det er nok luft til å holde på lengre, men husk at du blir sliten av å gå på vann!.Man kan også tilføre frisk luft ved å åpne opp luftinntaket, og så fylle frisk luft med medfølgende pumpe.

Seprogramlederne fra barne og ungdoms programmet Blue Petervises på CBBC kanalen,teste water walking balls her.